West-Kruiskade

West-Kruiskade

West-Kruiskade

Straat van duizend smaken

Stadsambassadeurs volgen de ontwikkelingen in de Rotterdamse winkelstraten op de voet. Zij hebben veel contacten met winkeliers en kennen het DNA van de West-Kruiskade. De stadsambassadeurs brengen je in contact met winkeliers die geloven in de kracht van deze bijzondere straat. Ook bezoek je ondernemers die tijdelijk een (pop-up) winkel exploiteren.

Rauw en relaxt

De ‘Kade’ is tegenwoordig een stadse winkelstraat, een tikkeltje rauw, met toch een relaxte sfeer en een uniek aanbod. Als klant krijg je nog persoonlijke aandacht.

Diversiteit

Deze winkelstraat van duizend smaken heeft een roemruchte geschiedenis. Daar waar een paar jaar geleden nog gedeald werd, zetten jonge ondernemers nieuwe winkels en eethuisjes op. Er ontstaan gezellige plekken waar het goed toeven is. De diversiteit aan producten is enorm.

Meer informatie

Deze wandeling duurt in totaal 4 uur, incl. een lunch van een uur. Er wordt regelmatig enige tijd gestopt bij diverse winkels en bedrijfjes op en in de buurt van de West-Kruiskade. Er wordt dus niet de gehele tijd gelopen.

Heerlijke lunch

De wandeling is gratis. De heerlijke maaltijd in een van de sfeervolle restaurantjes kost ongeveer 12 euro per persoon, contant te voldoen tijdens de lunch. Voor vegetariërs is er een alternatief; dat is op de West-Kruiskade zo geregeld! De samenstelling van de wandeling kan variëren. Startpunt ontvang je per e-mail na aanmelding.

Aanmelden

Wil je mee op ontdekkingstocht met een stadsambassadeur kijk rechts bij data wandelingen