Ontdek de West-Kruiskade

Ontdek de West-Kruiskade

West-Kruiskade

West Kruiskade, het Rotterdamse Chinatown.

Wij, als stadsambassadeurs van Rotterdam volgen de ontwikkelingen in de Rotterdamse winkelstraten op de voet. We hebben veel contacten met winkeliers en lokale ondernemers en kennen het DNA van de West Kruiskade. Jarenlang was de West Kruiskade het Chinatown van Rotterdam. Inmiddels heeft de straat zich veel breder ontwikkeld tot ´´de straat met duizend smaken´´

Iaak een reis rond de wereld op de West Kruiskade

Tijdens het winkelen aan de West Kruiskade waant u zich in een reis rond de wereld. Het vele multiculturele aanbod en voedsel is afkomstig uit alle windstreken en is neergestreken op de West Kruiskade. Laat u leiden door de heerlijke geuren van de vele eethuisjes en geniet van de vele smaaksensaties.
Zoals u veel ziet in andere culturen vindt het leven op West Kruiskade zich plaats op straat. De sfeer is levendig… u kunt niet in Rotterdam geweest zijn zonder een bezoek te brengen aan de West Kruiskade.

Meer informatie over een stadswandeling over de West Kruiskade

We organiseren wandelingen van 2 uur en van 4 uur. Inclusief koffie of een lunch is te regelen. Tijdens de wandeling zullen we regelmatig even stoppen bij diverse winkels en bedrijfjes in de buurt van de West Kruiskade. Er wordt dus niet de gehele tijd gelopen.
De wandeling is gratis, met uitzondering van de consumpties. Ook voor vegetariërs zijn er op de West Kruiskade voldoende mogelijkheden.

Wij verzorgen ook maatwerk wandelingen op basis van uw wensen.
Het startpunt ontvangt u per e-mail na aanmelding.

Stadswandeling aanvragen

Wilt u mee op ontdekkingstocht door Rotterdam met een stadsambassadeurs kijk dan rechts bij data wandelingen.